Privacy- & cookieverklaring

Update: mei 2018

Cre-Aid (onderdeel van Cre-Aid B.V. // KvK: 34363837) vindt de bescherming van uw gegevens erg belangrijk. In deze verklaring leest u hoe wij met uw gegevens omgaan.

1 Algemeen
Cre-Aid B.V. verwerkt persoonsgegevens van u, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt via het contactformulier op onze website. Wij gebruiken (persoons)gegevens voor een goede werking van de website, marketing- en administratieve activiteiten en om onze producten en diensten te kunnen leveren. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en u kunt deze ten alle tijden inzien en/of laten verwijderen.

2 Persoonsgegevens die wij verwerken
Cre-Aid B.V. verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
– Om contact met u op te nemen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
РOm u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten; 
– Cre-Aid B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam;
– Telefoonnummer;
– E-mailadres;
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch;
– Locatiegegevens;
– Gegevens over uw activiteiten op onze website (geheel anoniem);
– Internetbrowser en apparaat type.

3 Cookies
Om het bezoek op onze website in kaart te brengen en te analyseren, maakt Cre-Aid B.V. gebruik van technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

3.1 Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

3.2 Google Analytics
Wij willen graag weten hoe onze bezoekers onze website gebruiken, zodat we deze kunnen optimaliseren. De beschikbare cookie gegevens op deze website analyseer Google voor ons. Uw gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Zo wordt de laatste cijfers van uw IP-adres (het identificatienummer van uw computer) gemaskeerd. Wat betekent dat wij de laatste vier cijfers van uw IP-adres niet kunnen zijn en uw gegevens en activiteiten niet aan u persoonlijk kunnen koppelen. Wij geven Google geen toestemming om uw gegevens met derden te delen mits zij hiertoe wettelijk verplicht worden. Google is een Amerikaanse onderneming, de verzamelde en geanalyseerde informatie wordt op een Amerikaanse server opgeslagen.

4 Derden
We slaan uw gegevens niet openbaar op. Cre-Aid B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten om uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk te beschermen.

4.1 Nieuwsbrieven vanuit MailChimp
Voor het versturen van onze nieuwsbrief maken wij gebruik van MailChimp. Wanneer u het aanmeldformulier invult, o.a. onderin onze footer, worden uw gegevens direct aan ons MailChimp-account gekoppeld. Uw gegevens blijven in MailChimp bewaard totdat u zichzelf uitschrijft voor de nieuwsbrief en/of reclamefolder. U wordt direct uit de lijst verwijderd en ontvangt per direct geen nieuwsbrief meer van ons. U kunt zich op ieder moment weer opnieuw inschrijven voor onze nieuwsbrief. Definitieve verwijdering van gegevens uit het MailChimp systeem gaat handmatig, dit doen wij eens in de drie maanden. U kunt er dus vanuit gaan dat uw gegevens binnen drie maanden na uitschrijving definitief uit MailChimp verwijderd zijn.

5 Doorverwijzing
Deze website kan doorverwijzingen bevatten naar website van derden, bijvoorbeeld in de vorm van een hyperlink. Cre-Aid B.V. is niet verantwoordelijk voor de naleving van privacywetgeving door deze derden partijen.

6 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@cre-aid.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

7 Bewaartermijn 
Cre-Aid B.V. zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De bewaartermijn hangt af van het doel waarmee wij uw gegevens hebben ontvangen.

8 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cre-aid.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Cre-Aid B.V. zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

9 Beveiliging
Cre-Aid B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact op via info@cre-aid.nl. Dan lossen we het samen op. Mocht u hierna toch nog klachten hebben dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

10 Wijzigingen in de privacyverklaring
Cre-Aid B.V. behoudt zich het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Elke aanpassing wordt op deze pagina bekend gemaakt. Cre-Aid B.V. adviseert u deze pagina in de gaten te houden voor wijzigingen. De huidige privacyverklaring is bijgewerkt in mei 2018.